Nevşehir’de cip ile otomobil kafa kafaya çarpıştı! Ölen 4 kişinin kimlikleri belli oldu

Nevşehir'de cip ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişinin kimliği belli oldu. Emirhan Ş., Osman Ç., Osman Nuri K. ve Can S. öldü, Meryem Çağla D. ile kimliği öğrenilemeyen bir kişi ağır yaralı

Nevşehir'de bir cip ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ağır yaralandı. Korkunç kazada hayatını kaybeden 4 kişinin kimliği belli oldu.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir-Ürgüp kara yolu Üçgüzeller mevkiinde Emirhan Ş.'nin kontrolündeki 50 BB 08 plakalı otomobil ile Osman Ç.'nin kullandığı 06 BD 4686 plakalı cip kafa kafaya çarpıştı.

Kazanın ardından bölgeye çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 4 kişi olay yerinde hayatını kaybederken 2 kişi de ağır yaralandı.

KİMLİKLER BELLİ OLDU

Meydana gelen feci kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlendi. Kazada Emirhan Ş., Osman Ç., Osman Nuri K. ve Can S. hayatını kaybederken, Meryem Çağla D. ile kimliği öğrenilemeyen bir kişinin ise hastanedeki tedavileri devam ediyor.

İncelemelerin ardından araçlar bulundukları yerden kaldırılırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Nevşehir’deki kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu

Nevşehir’deki kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu

Nevşehir’deki kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu

Nevşehir’deki kazada ölen 4 kişinin kimliği belli oldu

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.