NEÜ Turizm Fakültesinde mezuniyet töreni

NEÜ Turizm Fakültesinde mezuniyet töreni

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Turizm Rehberliği ve Turizm İşletmeciliği...

KONYA (AA) - Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Turizm Rehberliği ve Turizm İşletmeciliği Bölümü, ilk mezunlarını verdi.

NEÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Raif Parlakkaya, fakültede yapılan mezuniyet töreninde, ilk mezunları vermiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Genç bir fakülte olmalarına rağmen güçlü kadroyla, iyi işler ortaya koyduklarını belirten Parlakkaya, "Desteğini esirgemeyen üniversite yönetimine teşekkür ederim. Mezuniyet, gençler için önemli bir dönüm noktası. Öğrencilik ve öğrenme, hayat boyu devam edecek." dedi.

NEÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Önder Kutlu da üniversitenin ilk mezunu olmanın zor ancak avantajları olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin ve hocalarının elinden mezuniyet belgelerini alan öğrenciler, keplerini havaya attı.

Mezuniyet programına, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilal Kuşpınar, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Buluş, akademisyenler ve öğrencilerin aileleri katıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :