Netflix, rezil Love 101 dizisini kaldırsın!

Netflix, rezil Love 101 dizisini kaldırsın!

Eğitim-Bir-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin, "Netflix, Love 101 dizisini yayından kaldırmalıdır. LGBT'yi ve akran şiddetini normalleştiren bu pespaye dizi, hain bir stratejiye matuf alçak bir projedir" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin, "Netflix, Love 101 dizisini yayından kaldırmalıdır. Bu dizi, hain bir stratejiye matuf alçak bir projedir" dedi.

Eğitim-Bir-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin, "Digital platform Netflixte Türkiye yapımı Love101 isimli bir okul dizisinin 24 Nisanda gösterime gireceği açıklandı. Fragmanlardan izlediğimiz kadarı ile taklitçisi olduğu Amerikan örneklerinden çok daha iğrenç sahnelerin olduğu dizinin ramazanın ilk günü gösterime girmesini de manidar buluyoruz. Dizide LGBT’yi meşrulaştırma gayreti yanında yaygın akran şiddeti normalleştirilirken, öğretmen-öğrenci ilişkilerindeki pespayelik dizinin temel konsepti, kimliği olarak özellikle sosyal medyada yarınımız gençliğimizin çokça bulunduğu mecralarda etiketlemelerle pazarlanmaktadır" dedi.

Bu Dizi, hain bir stratejiye matuf alçak bir projedir

"Digital Platform Netflix’i aklı selime davet ediyor, milletimizin kutsalları ile sinir uçları ile oynamaması tavsiyesinde bulunuyorum" diyen Eğitim-Bir-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Metin,  "NetflixTürkiyede yayınlanan Love101 dizisinin yayından kaldırılmasını talep ediyor, toplumumuzun hassasiyetlerini NetflixTürkiye’nin dikkate alacağını umuyorum. Hassasiyet sahibi tüm yurttaşlarımızın RTUK https://www.rtuk.gov.tr/gorus-ve-onerileriniz sayfasından veya ALO 178 ve 444 1 178 RTUK Çağrı Hattından hassasiyetlerini ortaya koymasını, Netflix şirketine Dizi yayından kaldırılmadığı takdirde Aboneliklerini iptal ettireceğinin ifade edilmesini ve Yetkili kurum RTUK’ün Netflix şirketi nezdinde gerekli uyarıları yapmasını talep ediyor; Hususu kamuoyunun takdirine arzediyorum" diye konuştu.

Etiketler :