Neler oluyor? Konya'da dev fabrikada yangın!

Neler oluyor? Konya'da dev fabrikada yangın!

Konya'da dün akşam çıkan yangından sonra bir yangın da PAKPEN fabrikasında çıktı. Bölgede çok sayıda ekip çalışma sürdürüyor.

Konya'da İstanbul ve Ankara'dan sonra şüphe uyandıran bir yangın daha çıktı.

Edinilen bilgilere göre Saat 09.20 sularında Konya'nın Selçuklu ilçesi Büyükkayacık Mahallesi 11. sokakta bulunan PAKPEN fabrikasında yangın çıktı.

konya-pakpen-yangin-1.jpg

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Plastik malzemelerin bulunduğu fabrikadaki yangına Karatay, Selçuklu, Meram Sancak ve Sanayi İtfaiye merkezleri ekipleri de müdahale etti.

konya-pakpen-yangin-2.jpg

Saatler 10.05'i gösterdiğinde yangına müdahale eden Konya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler durumu kontrol altına almayı başardı. Yangının söndürüldüğü ve soğutma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

konya-pakpen-yangin-3.jpg

Yangın sırasında imalatta kullanılan kimyasal maddelerden çıkan duman ve kokudan etkilenen 1 işçi olay yerindeki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangının çıkış sebebi araştırılırken, tahkikat başlatıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.