Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde uluslararası proje çalışmaları sürüyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde uluslararası proje çalışmaları sürüyor

Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) yerel, bölgesel, ulusal ve ulusötesi proje çalışmalarına devam ediyor. Erasmus+ Programı kapsamında 'Sınır Değil Köprüyüz' isimli projenin Uluslararası Eğitim toplantısı Yunanistan’ın Katerini şehrinde gerçekleştirildi

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) yerel, bölgesel, ulusal ve ulusötesi proje çalışmalarına devam ediyor. Erasmus+ Programı kapsamında Necmettin Erbakan Üniversitesinin Bulgaristan, İspanya, Yuanistan ve Romanya’dan kurumlarla birlikte gerçekleştirdiği “We Are the Bridge Not the Border – Sınır Değil Köprüyüz” isimli projenin Uluslararası Eğitim toplantısı Yunanistan’ın Katerini şehrinde yapıldı.

Konu ile ilgili Memleket Gazetesi'ne açıklama yapan proje koordinatörü Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Mevlüt Aydoğmuş, Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen ve somut fikri çıktıların geliştirilmesi esasına dayanan Erasmus karşılıklı iş birliği projelerinin yüksek öğretim kurumlarının uluslarasılaşmasına büyük katkı sağladığını belirtti.

Aydoğmuş, bu kapsamda Yunanistan’da gerçekleştirilen "Hoşgörü ve kültürel çeşitliliğe sağduyu yaratma" temalı yapılan toplantıya Necmettin Erbakan Üniversitesi adına Turizm Fakültesinden Doç. Dr. Mehmet Demirel ve Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Tükel, katılım sağladıklarını ve toplantıda Konya’mızın hoşgörü ve kardeşliğinin simgesi olan Mevlana Hazretleri ile ilgili bilgilendirme sunumlarının gerçekleştirildiğini ve Necmettin Erbakan Üniversitesinin uluslararası öğrencilerine sunulan fırsatlar ve imkanlar hakkında bilgiler verildiğini belirtti.

2.jpeg

3.jpeg

4.jpeg

5.jpeg

5.jpeg

6.jpeg

7.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.