Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrenci toplulukları aktif

Necmettin Erbakan Üniversitesi öğrenci toplulukları aktif

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi içinde en yeni topluluklardan biri olmasına rağmen çalışmaları ile dikkat çeken Nörobilim Eğitim ve Düşünce Topluluğu da yeni üyeleri ile bir tanışma ve yıl içindeki faaliyetleri planlama toplantısı gerçekleştirdi

Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Öğrenci Toplulukları faaliyetlerine başladı. Üniversitede düzenlenen unifest kapsamındaki etkinliklerde kendilerini, faaliyetlerini tanıtan öğrenci toplulukları yeni üyeleri ile etkinlik yapmaya başladı.

neu3.jpg

Necmettin Erbakan Üniversitesi içinde en yeni topluluklardan biri olmasına rağmen çalışmaları ile dikkat çeken Nörobilim Eğitim ve Düşünce Topluluğu da yeni üyeleri ile bir tanışma ve yıl içindeki faaliyetleri planlama toplantısı yaptı. Konya Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformu evsahipliğinde gerçekleşen toplantıda topluluk üyeleri birbirleri ile tanışma ve kaynatma etkinlikleri, yarışmalar düzenledi.

neu4.jpg

Topluluk danışmanı Dr. Ümit Savaş Taşkesen’in de katılarak etkinliklere katıldığı toplantı sonrası oluşan sıcak iklim, etkin iletişim topluluk yönetimini yeni plan ve projeler yapma konusunda daha da heveslendirdi.

Üyelerden gelen talepler ile yönetimin planladığı etkinlikler dinlenerek etkinlik takvimi çıkarılmaya başlandı. Bu kapsamda yapılan ilk etkinliklerden birisi de Konya Meram Gençlik Merkezinde film izleme etkinliği oldu.

neu23.jpg

Topluluk üyeleri ile gerçekleşen etkinlikte film üzerine konuşmalar, film kritiği yapıldı. Üniversite okumanın anlamının diploma almak, sadece derslik ya da konferans salonları ile sınırlı bir şey olmadığını ifade eden topluluk danışmanı Dr. Ümit Savaş Taşkesen, "Bireyi esas yetiştiren şey, üniversite eğitimin yanında katıldığı, dinlediği, kendini yetiştirdiği bu gibi topluluk etkinlikleri, kurslar ve etkin sosyal etkileşimdir. Topluluk olarak hem üniversitemiz hem Konya’nın imkanlarını kullanarak genç arkadaşlarla bu yönde çalışmalar yapmaya çalışıyoruz" dedi.

neu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.