Nasıl, böyle iyi mi İstanbullu hemşehrilerim?!..

Nasıl, böyle iyi mi İstanbullu hemşehrilerim?!..

Hikmet Genç, Ekrem İmamoğlu'nun "Her mahalleye kreş, Kent Gıda, Halk-Süt, 200 bin kişiye iş, 75 bin üniversite" gibi vaatleri hatırlatarak, "Nasıl, böyle iyi mi İstanbullu hemşehrilerim?!..." diye sordu.

İstanbul'a seçildiğinden bu yana icraatlarıyla değilde tatilleri ve şovlarıyla gündem olan Ekrem İmamoğlu'nu köşesine taşıyan Hikmet Genç, "Her mahalleye kreş, Kent Gıda, Halk-Süt, 200 bin kişiye iş, 75 bin üniversite" gibi vaatlerini hatırlatarak, "Nasıl, böyle iyi mi İstanbullu hemşehrilerim?!..." diye sordu.

 

 

 

 

 

 

 

nasil.png

Hikmet Genç yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Kucaklarım, ünlem koyarım” derken yutturdu zokayı..

İşçi kıyımıyla kucakladı, ünlemle koymakla başladı, zam koyarak devam ediyor

Aylar geçti belediyecilikten söz etmiyoruz…

Her gün yeni bir şov. Hangi şovu yaptıysa elinde patladı. Ne söylediyse palavra çıktı…

Siyaset tarihi böyle pişkin siyaset görmedi.., Pardon ‘basitlik’ görmedi!..

“Her mahalleye kreş, Kent Gıda, Halk-Süt, 200 bin kişiye iş, 75 bin üniversite öğrencisine aylık 400 lira karşılıksız burs..,vs” gibi vaatlere n’oldu?..

Fos çıktı. Cevap bile vermiyor.

İlkokul öğrencilerine okul servisi “ücretsiz” olacaktı. Geçtik ücretsiz servisi, keşke fiyatlar aynı kalaydı. Ona da zam yaptı. (Hoş, o vaadi sahiplenmedi. O, CHP’nin vaadiymiş?!.. Kendisi HDP’nin adayıydı zahir!..)

Ama bi’şey yaptı. Cuma ve cumartesi geceleri, bazı metro ve otobüs hatları 00.30 ila 05.30 saatleri arası çalışacak. (İki basım gece tarifesiyle ama!) Yani “cuma-cumartesi” geceleri alemlere akanlara ulaşım sağlandı. (Okul servisi ne ki?.. Hafta sonu İstanbullulara tatil yakışıyor!..)

Sıra, İSMEK’lere geldi. 20’den fazla kurs kapatıldı. Vatandaş isyan edince; “depreme ve yangın riskine karşı güvenli olmaması sebebiyle kapatılmıştır” diyerek çark ettiler.

Belediyenin onca kurumu içinde İSMEK binalarının riskli olduğunu tespit etmişler!.. Diğerleri sağlam?! Orta yaş ve üzeri İstanbulluların müdavimi olduğu kurslardı. Artık onlar da 00.30 ila 05.30 arası metro ve otobüslerle alemlere akıp sosyalleşirler! (çift basım ha, unutmayın!)” 

 

 

 

Etiketler :