Nallıhan'da restore çalışmaları

Nallıhan'da restore çalışmaları

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde sokak sağlıklaştırması ve çevre düzenlemesi çalışmaları sürüyor.Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde sokak sağlıklaştırması ve çevre düzenlemesi çalışmaları sürüyor.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1594'de inşa edilen Kocahan ve çevresindeki 9 sokakta 9 bin 564 metrekare alanda çevre düzenlemesi yaptıklarını söyledi.

Kocahan ve çevre sokaklarda bugüne kadar 185 iş yeri ile 20 konutta cephe yenilemesi yapıldığını belirten Öntaş, şöyle konuştu:

"Nallıhan, kuruluşu çok eskilere dayanan, belediyesi de 1864'de kurulan ve tarihi İpekyolu üzerinde olan ilçedir. Nallıhan, çevresinde bulundurduğu güzellikleri ve değerleriyle öne çıkan bir ilçedir. Juliopolis antik kenti, bünyesinde 185 kuş türü barındıran kuş cenneti, koruma altında bulunan asırlık çınarların yanı sıra orman varlığı, şelalelerle Nallıhan, ziyaretçilerin hem doğa, hem tarihle başbaşa olmanın keyfini yaşayacağı bil ilçedir. Bizler de belediye olarak ilçemize yakışan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun önemli örneklerinden biri de sokak sağlıklaştırması ve çevre düzenlemesidir."


Nallıhan'da restore çalışmaları

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler