Nallıhan ilçesine iki yeni okul

Nallıhan ilçesine iki yeni okul

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde yaptırılan Bilal Güngör Fen Lisesi ile Fettah Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gelecek yıl eğitim verilmeye...

ANKARA (AA) - Nallıhan ilçesinde yaptırılan Bilal Güngör Fen Lisesi ile Fettah Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gelecek yıl eğitim verilmeye başlanacak.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Benlice, yaptığı açıklamada, sürdürülen çalışmalar ve yapılan görüşmeler neticesinde 2018-2019 eğitim ve öğretim döneminde açılması planlanan iki güzel okulu Nallıhan'a kazandırdıklarını söyledi.

Sınavla öğrenci alarak eğitim ve öğretime başlayacak okullardan Bilal Güngör Fen Lisesi ve Fettah Güngör Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine 15 Haziran'da merkezi sınavla öğrencilerin alınacağını belirten Benlice, "Böylece ilçemizde ciddi anlamda sıkıntısı çekilen ihtiyaç giderilmiş oldu. Bu okulların açılmasında ve ilçeye kazandırılmasında desteklerini esirgemeyenlere teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Bina sıkıntılarının olmadığını kaydeden Benlice, "Bu anlamda, okul binası olarak eski Sosyal Bilimler Lisesi binası Bilal Güngör Fen Lisesi olarak kullanılacak." İfadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :