MYO öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi

MYO öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksek Okulun'da (MYO) bu yıl öğrenim görmeye başlayan öğrencilere Beyşehir’i tanıtabilmek...

KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksek Okulun'da (MYO) bu yıl öğrenim görmeye başlayan öğrencilere Beyşehir’i tanıtabilmek için gezi programı düzenlendi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, Beyşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kültür Sosyal İşler Birimi tarafından düzenlenen geziye bu yıl öğrenim görmeye başlayan öğrencilerin katıldığını belirtti.

Öğretim görevlileri nezaretinde gerçekleştirilen tanıtım gezisinde öğrencilerin ilçenin tarihi mekanları ile doğal güzelliklerini yakından görme ve tanıma fırsatı bulduğunu ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Geziye katılan öğrencilerimiz, tahsis ettiğimiz otobüsümüzle birlikte tarihi Eşrefoğlu Camisi, Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu, tarihi Kubad Abad Sarayları ile Beyşehir Gölü çevresini gezdi.

Ayrıca, öğrencilerimize Hüyük ilçesindeki sanatçılara ait kerpiç evlerin bulunduğu Sonsuz Şükran Köyü’nü de gezdirdik. Benzer programlarımız Ali Akkanat Kampüsü'ndeki diğer fakültelerimizde bu yıl öğrenim görmeye başlayan öğrencilerimiz için de devam edecek."


MYO öğrencilerine yönelik tanıtım gezisi

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :