Müthiş maçta Konyaspor da Trabzonspor da namağlup ünvanlarını korudu

Müthiş maçta Konyaspor da Trabzonspor da namağlup ünvanlarını korudu

Süper Lig’in 6. Haftasında Konyaspor, Trabzonspor’u ağırladı. İki namağlup takımın mücadelesinde kazanan çıkmadı. İki takımın da namağlup ünvanını koruduğu mücadele 2-2 tamamlandı.

Geçtiğimiz hafta Giresunspor deplasmanında zorlandığı görülen Konyaspor, Trabzonspor’u ağırladı. Kıran kırana bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada Konyaspor, özellikle ilk yarıda fırtınaya kabusu yaşattı ama sonunu getiremedi.

İLK YARIDA KONYASPOR FIRTINASI

Mücadelenin ilk yarısının hemen başında Trabzonspor kazandığı topla Konyaspor kalesine gitti. Mücadelenin 46. Saniyesinde gelen Cornellius’un golüyle şok olan Konyaspor, kısa sürede toparlandı ve rakibinin üzerine baskı kurdu.

Bu andan sonra tek kale oynamaya başlayan Konyaspor, bastırdıkça bastırdı ve bir pozisyonda Skubic’in ayağına basan Vittor Hugo kırmızı kart gördü. Konyaspor, bunu fırsata çevirdi ve rakibinin çıkmasına da izin vermedi.

Trabzon kalesini ablukaya alan Konyaspor, Serdar’ın muhteşem pasına yine aynı güzellikte vuran Çekiçi’nin golüyle beraberliği yakaladı.

İlk yarıda rakibi bunaltan Konyaspor, 4’ü isabetli 17 şut çekti. Rakip ceza sahasında 26 kez topla buluşan yeşil beyazlılar ilk yarıda futbola doyurdu.

İKİNCİ YARI TEMPO DÜŞMEDİ

Mücadelenin ikinci yarısına Konyaspor hızlı başladı. Trabzonspor’un ilk yarıda 46. Saniyede attığı gole ikinci yarının 42. Saniyesinde cevap veren Konyaspor, rakibi karşısında 2-1 öne geçti.

Bu andan sonra defansa yaslanan Konyaspor, fırsat toplarıyla atağa çıkmayı denedi. Rakip kalede önemli ataklar yakalayan Konyaspor, aradığı golü bulamadı.

Rakip kaleci Uğurcan Çakır’ı geçemeyen Konyaspor, 76. Dakikada yapılan ortaya Hadziahmetovic’in ters vuruşunda golü kalesinde gördü.

2-2’lik skorun ardından rakibe yüklenen Konyaspor, yine Uğurcan’ı geçemedi.

Mücadelede başka gol olmadı ve Konyaspor da Trabzonspor da namağlup ünvanlarını korudu.

Konyaspor aldığı bu sonuçla 12 puan ve maç fazlasıyla 5. Sırada yer aldı. Trabzonspor ise 14 puanla ikinci sıraya yerleşti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum