Müşterisinin öldüresiye dövdüğü o taksici yaşadığı dehşeti anlattı

Müşterisinin öldüresiye dövdüğü o taksici yaşadığı dehşeti anlattı

Çankaya ilçesinde Balgat semtinden aldığı müşterisinden ücretini isteyen 74 yaşındaki taksici Ahmet Babalıoğlu, feci bir saldırıya uğradı.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Balgat semtinden aldığı müşterisini Dikmen'e götüren 74 yaşındaki taksici Ahmet Babalıoğlu, trajik bir olayın kurbanı oldu. Yolculuğun sonunda ücretini talep ettiği müşterisi tarafından öldüresiye dövülen Babalıoğlu, yaşadığı dehşet dolu anları anlattı.

Gölbaşı istikametinden gelen taksici, müşterisinden parayı istediğinde şoke edici bir saldırıya maruz kaldı. Saldırganın, "Ne parası lan" diyerek başlattığı saldırı sonrasında Babalıoğlu, ciddi yaralanmalarla karşı karşıya kaldı. Saldırgan, taksiciyi döverek 140 lira nakit parayı da gasp etti ve olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından yardıma çağrılan taksici, hastaneye kaldırıldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde oluşan ciddi yaralarla mücadele eden Ahmet Babalıoğlu, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Yolculuk sırasında teybin sesini sonuna kadar açtı ve hiçbir şey demedi. Ben de ters birisi olduğunu görünce bir şey demedim. Bana arabanın içerisinde vurmaya başladı. Sonrasında çevredeki vatandaşlar yardımıma geldi. Elimi yüzümü yıkayıp hastaneye götürdüler beni. Çok fazla kanım aktı yola."

Polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlatırken, taksici Ahmet Babalıoğlu, sol kolumda zaten bulunan felç nedeniyle daha da zor bir durumda olduğunu belirterek, saldırganın bir an önce adalete teslim edilmesini talep etti. Olay, Ankara'da taksicilere yönelik güvenlik endişelerini bir kez daha gündeme getirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.