Mustafa Kurdaş'ın acı günü! Eşi koronavirüse yenik düştü

Mustafa Kurdaş'ın acı günü! Eşi koronavirüse yenik düştü

Gazeteci Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın eşi Hatice Kurdaş, bir süredir entübe durumda tedavi gördüğü koronavirüs nedeniyle vefat etti.

Bir süredir Koronavirüs tedavisi gören Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın eşi Hatice Kurdaş hayatını kaybetti.

Gün içerisinde twitter hesabından açıklamada bulunan Mustafa Kurdaş, "Çok dostumuz dualarını iletiyor, durumumuzu soruyor. Evimizin gözbebeği, kıymetli eşim Hatice hanımefendinin yoğun bakımdaki entübe durumu devam ediyor. Maalesef daha ciddi bir sürece giriyoruz. Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde dualarınızı istirham ediyoruz.." ifadelerini kullanmıştı.

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, sosyal medya hesabından, "Millî Gazete Genel Yayın Yönetmeni, Mustafa Kurdaş'ın muhtereme eşinin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhumeye Allah’tan rahmet, Mustafa Kurdaş abi, ailesi ve camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadeleriyle taziyede bulundu.

Memleket ailesi olarak merhume Hatice Kurdaş'a Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum