Mustafa Kaplan öğrencisi Ahmet Çalık’ı anlattı: Gurur duyuyorum

Konyasporlu Ahmet Çalık'ın Gençlerbirliği'nden Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, takımdan ayrıldıktan sonra gelip sürekli altyapıdaki çocuklara destek olduğunu belirterek, "Onun gibi bir arkadaşla çalıştığım için gurur duyuyorum" dedi

Dün Konya - Ankara yolunda geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Konyaspor oyuncusu Ahmet Çalık'ın Gençlerbirliği'nden Teknik Direktörü Mustafa Kaplan öğrencisini anlattı. Kaplan, Ahmet Çalık'la çalışmaktan gurur duyduğunu belirterek, "Gençlerbirliği'nden ayrıldıktan sonra gelip sürekli altyapıdaki çocuklara krampon, malzeme, eşofman bazında her türlü desteği yapardı. Çünkü çok düzgün bir aileden geliyordu. Yetişme tarzı çok iyiydi" dedi.

Bir dönem Galatasaray forması da giyen Konyasporlu futbolcu Ahmet Çalık, trafik kazasında hayatını kaybetti. Çalık'ın Keçiören'de bulunan baba evine taziye ziyaretine gelen Teknik Direktör Mustafa Kaplan, "Ahmet'le, Gençlerbirliği'nde uzun yıllar beraberdik. Ahmet'in hep bir hedefi vardı. Antrenmanlar sonrası özel çalışmalar yapardı. Bizleri üzdü, çok düzgün, çok dürüst bir arkadaşımızdı. Belki A Milli Takım'a tekrar gidip tekrar formayı giyecekti, belki üç büyüklerden birine tekrar gidecekti. Bu sezon çok iyi bir çıkışı vardı" diye konuştu.

"Ahmet düzgünlüğüyle, adamlığıyla, çalışkanlığıyla Türk futbolu adına büyük bir kayıp oldu" diyen Kaplan, "Gençlerbirliği'nden ayrıldıktan sonra gelip sürekli altyapıdaki çocuklara krampon, malzeme, eşofman bazında her türlü desteği yapardı. Çünkü çok düzgün bir aileden geliyordu. Yetişme tarzı çok iyiydi. İkinci lig, üçüncü lig oynamadan gelip direkt Gençlerbirliği'nde oynayan ve takım kaptanlığı yapan bir arkadaşımızdı. Onun gibi bir arkadaşla çalıştığım için gurur duyuyorum" şeklinde konuştu.

Mustafa Kaplan öğrencisi Ahmet Çalık’ı anlattı: Gurur duyuyorum

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.