Mustafa Kamar, JTR başkanı seçildi

Mustafa Kamar, JTR başkanı seçildi

Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR) yeni başkanı Mustafa Kamar oldu

İSTANBUL (AA) - Mücevher İhracatçıları Birliği (JTR) Genel Kurul'da gerçekleştirilen seçimlerde Mustafa Kamar yeni başkan seçildi.

JTR'den yapılan açıklamaya göre, JTR Olağan Genel Kurulu İstanbul Dış Ticaret Kompleksi'nde gerçekleştirildi.

Genel kurulda Ayhan Güner görev sürecinde yaptıkları çalışmaları anlattı ve bu dönem yönetim kurulunda görev alarak elde edilen başarıda katkısı bulunan Mustafa Kamar'a emekleri için teşekkür etti.

Mustafa Kamar da JTR'nin başarılı çalışmalara imza atmasına liderlik eden Ayhan Güner'e bu dönemdeki başarılı çalışmalarından dolayı şükranlarını sundu.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada kullanılan 153 oyun 81'ini alan Mustafa Kamar yeni başkan seçildi. Oylama sonrasında bir teşekkür konuşması yapan Güner, "Göreve gelen arkadaşlarımız bizim arkadaşlarımız, sektör olarak birlik beraberlik içinde büyüyeceğiz. Arkadaşlarımıza desteğimiz tamdır." ifadelerini kullandı.

Genel kurula bir teşekkür konuşması yapan Mustafa Kamar da "Çok başarılı işler yapan bir yönetimin ardından başarılı işler yapmak zorundayız. Ayhan Başkanım bugüne kadar hiçbirimizin gösteremediği özveriyi gösterdi. Çok önemli başarılara imza attı. Onun için kendisine teşekkür etmek istiyorum. Yönetim Kurulu olarak özveriyle çalışarak sektörümüzü 2023 vizyonuna taşıyacağız." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :