Mustafa Destici'den Konya açıklaması: Kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş

Mustafa Destici'den Konya açıklaması: Kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlediği basın toplantısında Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü olaya değinerek, "Kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş" dedi.

Konya'da meydana gelen olayda 7 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine konuşan Destici şu ifadeleri kullandı:

"Aynı ihanet şebekesini, bu kez de Konya'da iki aile arasında husumet kaynaklı meydana gelen adli bir vakayı bir Kürt-Türk çatışmasına dönüştürme gayreti içerisinde, bir ayaklanma, bir iç savaş çıkarma hevesi içinde görüyoruz. Kişi karşısındakini kendisi gibi bilirmiş misali; katil sürüsü PKK ve onun sözcüleri, içlerindekini dışarıya vurmuştur. Lakin geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da kardeşi kardeşe kırdırmayı başaramayacaklar."

"Biz Cumhur İttifakı olarak rahatız"

Destici, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı olarak Selahaddin Demirtaş'ı aday göstereceği iddiasına yönelik kimin aday olacağının fark etmeyeceğini belirterek "O da terörist öteki de terörist. Kim ne derse oraya gidiyorlar. Çünkü kendi iradeleri yok Kandil'e karşı. Kandil de ABD'den emir alıyor. HDP kendi adayını çıkarıyorsa onu da Millet İttifakı düşünsün. Biz rahatız Cumhur ittifakı olarak. Çünkü bir taraftan ortak değiliz diyorlar ama diğer taraftan HDP ile alttan alttan görüşüp iş birliğini arka planda devam ettiriyorlar" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.