Mustafa Baloğlu 'Evet' Çadırlarını Gezdi

Mustafa Baloğlu 'Evet' Çadırlarını Gezdi

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Sait Çelik ile "Evet" çadırlarını gezdi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Sait Çelik ile "Evet" çadırlarını gezdi.

AK Parti Konya İl Teşkilatı 6 Mart'tan itibaren Konya'nın dört bir yanında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Bu kapsamda AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu şehrin yoğun bölgelerinde kurulu olan "EVET" çadırlarını gezdi. Baloğlu, "Şuanda 'Evet' çadırlarımızı dolaşıyoruz. Vatandaşlarımızı gençlik kollarımız, kadın kollarımız mobil çadırlarımızda 16 Nisan Anayasa Oylamasında neden 'Evet' denilmesi gerektiğini anlatıyor. Basılan broşürleri dağıtıyorlar. Halkımızın yoğun olduğu noktalarda çadırlarımız kurulmuş durumda ve halkımızın ilgisi oldukça yoğun hem burada hem EVET gerekçelerini anlatıyoruz hem de üye kayıtlarımızı yapıyoruz. Teşkilatımızın tüm birimleri, kadın kollarımız, gençlik kollarımız her bireyimizle sahalarda çalışmalardayız. İnşallah bu çalışmaların meyvesini 16 Nisan'da halkımız sandıkta mutlaka verecektir" dedi.

CHP Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt'tun yaptığı açıklamaya tepki gösteren Baloğlu, "Çok talihsiz bir açıklama. Nefret kin dolu bir söylem. Bunun gereği mutlaka yapılacaktır. Siyasetçiye, bir milletvekiline, bir insana yakışmayacak derecede söylenen sözlerdir. Bu ülkede hür ve özgür iradeye sahipse bu nefret ve kin dolu söylemlerinin bedelini de ödemek zorundadır. Zaten kamuoyu vicdanı da gerekli algıyı gerekli yaklaşımı yapacağına inanıyorum" diye konuştu.

Evet çadırlarının ilçe gençlik kolları ve üniversite teşkilatı tarafından organize edildiğini belirten AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Sait Çelik, "Çadırlarımızda gelen vatandaşlarıma halk oylaması ile ilgili hem değişiklikler hakkında bilgi verme hem de milletvekillerimizle vatandaşlarımızı buluşturmaya yöneliktir. Şuana kadar Elhamdülillah çok verimli geçti. Halkımızda bu hususta çok ilgi gösteriyor. Şimdiye kadar birçok kardeşimizin aklındaki soru işaretlerini cevaplıyoruz" şeklinde konuştu.

Etiketler :