MÜSİAD'dan Rektör Yıldız'a ziyaret

MÜSİAD'dan Rektör Yıldız'a ziyaret

SİVAS (AA) - MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Alim Yıldız'ı...

SİVAS (AA) - MÜSİAD Sivas Şube Başkanı Mustafa Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Alim Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Sivas Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çoşkun ziyarette, üniversite ile iş dünyasının iş birliğinin öne çıktığını belirtti.

Üniversitenin Sivas, MÜSİAD ve iş dünyası için çok önemli olduğunu vurgulayan Çoşkun, şunları kaydetti:

"Yeni dönemde söz konusu beklentilere cevap verecek şekilde iş adamlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve her bir üniversite öğretim üyesi ve öğretim görevlisinden başlayarak üniversite yönetim kademelerimizde bulunan yöneticilerimiz, üniversite-iş dünyası iş birliği konusuna daha fazla önem vererek yapılacak çalışmalar için zaman ayırmalıdır. Geçtiğimiz süreci dikkate alarak daha çok çalışmalı, daha çok üretmeli ve hepimiz taşın altına elimizi koymalıyız. Biz, MÜSİAD Sivas olarak yapılacak her türlü müşterek çalışmaya en üst düzeyde katkı sunmaya hazırız."

Çoşkun, Rektör Prof. Dr. Yıldız'a yeni grevinde başarılar diledi.

Yıldız ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, MÜSİAD üyesi iş adamlarının kendileri için çok önemli olduğunu aktardı.

Bütün iş dünyasını üniversiteye katkıda bulunmaya davet ettiğini vurgulayan Yıldız, "Diğer illerde bulunan üniversitelerde olduğu gibi Sivas'ta da üniversite bünyesindeki binaların Sivas'lılar tarafından yapılmasını bekliyoruz. İş dünyası ile iş birliğini bu dönem en üst düzeye taşıyacağız. Üniversite hepimizindir, hep birlikte sahip çıkmalıyız." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :