MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı'dan KTO Başkanı Öztürk'e ziyaret

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı'dan KTO Başkanı Öztürk'e ziyaret

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Konya Ticaret Odası'nı ziyaret ederek Başkanı Selçuk Öztürk'le iş birliği alanları ve yürütülen çalışmalara yönelik değerlendirmelerde bulundu

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Konya şubesi ev sahipliğinde düzenlenen MÜSİAD 106. Genel İdare Kurulu (GİK) programı için geldiği Konya'da bazı ziyaret ve temaslarda bulundu.

Konya Ticaret Odası'nı ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, KTO Başkanı Selçuk Öztürk ile bir araya gelerek, MÜSİAD, KTO iş birliği alanları ve yürütülen çalışmalara yönelik değerlendirmelerde bulundu. Asmalı, Öztürk'e misafirperverliği için teşekkür etti.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk ise, MÜSİAD'ın 106. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı için Konya'da bulunan MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı beraberindeki heyet ile Odamızı ziyaret etti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, 106. GİK'in MÜSİAD camiası ve ülkemiz iş alemi için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.