Murat Kurum’dan gazetecilere özel söz

Murat Kurum’dan gazetecilere özel söz

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek gazetecilerle bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı'nın adayı olan Murat Kurum, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla buluştu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kapaktepe ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy'un da eşlik ettiği ziyarette, Kurum gazetecilere seslendi.

Murat Kurum’dan gazetecilere özel söz

Kurum, basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak, gazetecilerin önemine vurgu yaptı. Filistin'deki dramı anımsatarak, orada görev yapan gazetecilerin maalesef yaşadığı zorlukları dile getiren Kurum, bu durumu kabul edilemez olarak nitelendirdi. Gazetecilere yapılan zulmün son bulmasını temenni ederek, Dünya Gazeteciler Günü'nde bu konuda duyarlılık oluşturulması çağrısında bulundu.

Ayrıca, Kurum basın mensuplarına hitaben yaptığı konuşmada, Marmaray, metrobüs, deniz ulaşımı dahil olmak üzere tüm toplu taşımanın gazetecilere ücretsiz olacağı sözünü verdi. Bu konuda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüşeceğini belirten Kurum, gazetecilerin görevlerini daha etkin bir şekilde yerine getirebilmeleri için destek olacaklarını ifade etti.

Murat Kurum’dan gazetecilere özel söz

Gazetecilere teşekkür ederek, onların halkın sesi ve gözü olduğunu belirten Kurum, projelerini ve hedeflerini gazeteciler aracılığıyla İstanbullulara ileteceklerini söyledi. Murat Kurum, "Laf değil, iş üreteceğiz. Hedefimiz, sorunları çözmek ve iş yapmak" diye konuştu.

Ziyaret sırasında gazetecilerle birlikte fotoğraf çektiren Kurum, onlara salep ikramında bulundu. Başkan adayı, gazetecilere destek ve işbirliği sözleriyle etkili bir buluşmaya imza attı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.