Murat Kurum, Konya Hemşehri Buluşmaları'na katıldı

Murat Kurum, Konya Hemşehri Buluşmaları'na katıldı

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bakırköy'de düzenlenen Konya Hemşehri Buluşmaları'nda İstanbul'a yönelik vaatlerini dile getirdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Bakırköy'de düzenlenen Konya Hemşerileri Buluşması'nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Programda Kurum'un yanı sıra Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Cumhur İttifakı Bakırköy Belediye Başkan Adayı Ali Talip Özdemir gibi isimler de yer aldı.

d1.jpg

Kurum, konuşmasında İstanbul'a yönelik vaatlerini dile getirerek, mevcut İBB yönetimini eleştirdi. "İstanbul'un kaynağını çalıyorlar. İstanbul'un parasını başka emelleri için harcıyorlar" diyen Kurum, "30 gün sonra israf ettiğiniz tüm kaynakların hesabını Saraçhane'ye gelip bir bir soracağız. İstanbul'un parasını İstanbullulara harcayacağız" ifadelerini kullandı.

Ayrıca, Kurum Konya ve İstanbul arasındaki gönül bağını vurgulayarak, "Kadim başkentlerimiz Konya'mız ve İstanbul'umuz arasında muazzam bir gönül bağı vardır. Bu aziz şehir, hepimize yuva oldu" dedi.

d2.jpg

Kurum, İstanbul'da yapılacak kentsel dönüşüm projeleri hakkında da bilgi vererek, "İstanbul'u hak ettiği o güzel eserlere kavuşturacağız. İstanbul'da öbür illerimizde olduğu gibi deprem riski altında. Riskli konutlarımızın acilen dönüştürülmesi gerekiyor. İstanbul'da tek bir riskli yapı kalmayıncaya kadar 650 bin konutu dönüştüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kurum'un konuşması, etkinliğe katılanların ilgisini çekti ve vatandaşlarla sohbet ettiği gözlendi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.