Murat Kurum: Kaynaklar İstanbullu için harcanacak

Murat Kurum: Kaynaklar İstanbullu için harcanacak

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar'da esnafla buluşarak, bütçenin İstanbullular için kullanılacağını vurguladı.

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Üsküdar'da gerçekleştirdiği ziyarette, esnaflarla bir araya gelerek projelerini ve vizyonunu paylaştı. Kurum, İstanbul için daha yaşanabilir bir şehir hedefiyle kaynakların etkili ve adil bir şekilde kullanılacağını belirtti.

Ziyaret sırasında esnafla samimi bir diyalog kuran Murat Kurum, İstanbul'un sorunlarına odaklanacaklarını ve ulaşım, kentsel dönüşüm, çevre sorunları gibi konularda çözümler üreteceklerini ifade etti. "İstanbul diyoruz, sadece İstanbul diyoruz" diyen Kurum, enerjilerini, gençliklerini ve motivasyonlarını İstanbul için seferber edeceklerini söyledi.

Kurum, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Bütçe reklama, algıya değil, İstanbulluya harcanacak. Yeşil alanlar artacak, mavi korunacak. Tarihi, kültürel mirasımıza sahip çıkacağız. 964 mahallesinde adaletli bir yönetimle İstanbul'un tüm sakinlerine saygı göstereceğiz. Projelerimizi bilim insanlarımızla birlikte hazırlıyoruz ve belediye bütçesinin yanı sıra dış kaynakların da arttığı bir yönetim anlayışını benimseyerek, İstanbulluların refahını artırmayı hedefliyoruz."

Murat Kurum, konuşmasını 31 Mart akşamında İstanbul'un büyük bir bayram havasıyla, şölenle kucaklaşacağı bir zaferle noktalayacaklarını belirterek, seçimlerin ardından İstanbul'un anahtarını geri almayı amaçladıklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.