Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu aslında yurtdışına mı kaçtı?

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu aslında yurtdışına mı kaçtı?

Twitter'da Esrarengiz olaylar isimli bir kullanıcı tarafından ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu, Amerika'da yaşıyor.

Beşiktaş Bingül Erdem Lisesi öğrencisi, 17 yaşındaki sevgilisi Münevver Karabulut’u 3 Mart 2009’da Bahçeşehir’deki villalarında başını gövdesinden ayırarak öldüren 23 yaşındaki Cem Garipoğlu, 24 yıllık hapis cezasını çektiği Silivri 5 No’lu L Tipi Kapalı Cezaevi’ndeki koğuşunda dün sabah ölü bulunmuştu.

Başına geçirdiği naylon poşet ile yaşamına son veren Cem Garipoğlu 1849 gündür cezaevinde bulunuyordu. Cem’in önceki gün yapılan açık görüşte ailesiyle bir saat bir arada kaldığı, görüş sonrası iki tarafında moralinin bozuk olduğu bildirilmişti.

Cem Garipoğlu cezaevinde yaptığı son ropörtajda, “Kamuoyu baskısı nedeniyle en üst sınırdan hapse mahkûm edildim. Bana verilen en büyük ceza aslında vicdanım. Ömür boyu yaşayacağım bunu” demişti.

YURTDIŞINDA İDDİASI

Esrarengiz Olaylar isimli bir Twitter kullanıcısı ise ilginç bir iddia ortaya attı. İddiasında ısrarcı olan kullanıcı Cem Garipoğlu'nun yurtdışına kaçırıldığını yazdı.

Olayın gelişimini detaylayan sayfanın iddiası çok konuşulacağa benziyor.

cem-garipoglu.jpgcem-garipoglu-iddia.jpgcem-garipoglu-iddia-2.jpgcem-garipoglu-iddia-3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.