Münevver Karabulut gibi: İki konteynerde parçalara ayrılmış halde bulundu

Münevver Karabulut gibi: İki konteynerde parçalara ayrılmış halde bulundu

Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde korkunç bir olay yaşandı. Sabah saatlerinde çöp atan bir vatandaşın dehşetle karşılaştığı manzara, polisi alarma geçirdi.

Pendik Dumlupınar Mahallesi'nde yaşanan korkunç olay, sabahın erken saatlerinde bir vatandaşın çöp atmak için gittiği konteynerlerde parçalanmış bir erkek cesedi bulmasıyla başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, geniş çaplı bir inceleme başlatarak bölgeyi güvenlik şeridiyle kapattılar.

İlk belirlemelere göre, cesedin N.S. isimli bir erkeğe ait olduğu tespit edildi. Kolları ve bacakları vücudundan ayrılmış halde iki farklı çöp konteynerinde bulunan ceset parçaları, Adli Tıp Kurumu morguna gönderilmek üzere polis tarafından toplandı.Münevver Karabulut gibi: İki konteynerde parçalara ayrılmış halde bulundu

Olayın şokunu üzerinden atamayan mahalle sakinleri, yaşananları dehşetle anlattı. Salih Burma isimli bir vatandaş, "Markete gidiyordum, kapıda polisler ve ceset olduğunu gördüm. İki sokak ötede parçalanmış cesetlerin çöp konteynerlerinde bulunduğunu söylüyorlar" dedi. Cahit Atam ise, "Ceset atmışlar aşağıya, polisler geldi. Parçalanmışlar, atmışlar buraya. Şu anda parça parça arıyorlar, çöpleri arıyorlar" şeklinde yaşananları dile getirdi.

Münevver Karabulut gibi: İki konteynerde parçalara ayrılmış halde bulundu

Polis ekipleri, olayın detaylarını aydınlatmak için titiz bir çalışma yürütüyor. Kamuoyu, bu dehşet verici olayın ardındaki gerçekleri öğrenmek için merakla bekliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.