Multigroup Alanyaspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

Multigroup Alanyaspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

Sportif direktör Savut: "Gayet istekli ve moralli bir şekilde Karşıyaka maçına hazırlanıyoruz"

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Multigroup Alanyaspor, Karşıyaka maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman, 5'e 2 top çalışmasının ardından çift kale maç ile tamamlandı.

Multigroup Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, antrenman sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Adana Demirspor deplasmanında iyi futbol oynayarak bir puan kazandıklarını hatırlattı.

Adana Demirspor maçında çok sayıda gol pozisyonuna girdiklerini ancak değerlendiremediklerini ifade eden Savut, deplasmanda rakipten alınan bir puanın bu süreçte çok önemli olduğunu kaydetti.

Ligin 24. haftasında Karşıyaka ile oynayacakları maça değinen Savut, "Ligde 11 haftalık süreçte, artık 'kolay rakip' diye bir şey söz konusu değil. Her rakibimizin bir hedefi olacaktır. Her maçın kendi içinde bir zorluğu olacaktır" dedi.

İkinci yarıya önemli transferlerle başlayan Karşıyaka'nın ligde beklediği puanları alamadığını dile getiren Savut, şöyle konuştu:

"Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Buna da aynı şekilde çıkacağız. Adana Demirspor maçının 89. dakikasında yediğimiz golle 2 puan bıraktık. Bu nedenle üzüntülüydük. O üzüntüyü atlattık. Gayet istekli ve moralli bir şekilde Karşıyaka maçına hazırlanıyoruz. Kart cezalısı Deniz Vural dışında bir eksiğimiz yok."

Multigroup Alanyaspor'da Karşıyaka maçı hazırlıkları

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :