Muhtarlardan "Suruç'a hizmet" desteği

Muhtarlardan "Suruç'a hizmet" desteği

KHK ile Suruç Belediyesine görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Açıkgöz, ilçedeki hizmetleri muhtarlarla iş birliği yaparak yürütüyor- Açıkgöz: "Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürüyoruz"- Muhtar Çakar:

ŞANLIURFA (AA) - Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan görevlendirmenin ardından Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki hizmetler, muhtarlarla yapılan iş birliği sayesinde yürütülüyor.

KHK ile Suruç Belediyesine görevlendirilen Şanlıurfa Vali Yardımcısı Tarık Açıkgöz, yıllardır adeta hizmete susayan yaklaşık 100 bin nüfuslu Suruç'u hak ettiği hizmetle buluşturmak için ilçe muhtarlarından da destek görüyor.

Muhtarların talebi doğrultusunda mahallelere hizmet ulaştırmaya gayret eden Açıkgöz, zaman zaman muhtarlarla da bir araya gelerek yürütülecek çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulunuyor.

İlçede görev yapan muhtarlarla Suruç Öğretmenevinde bir araya gelen Tarık Açıkgöz, göreve geldiği günden bu yana ilçedeki çalışmalarına ilişkin muhtarlara brifing verdi.

Yaptığı konuşmada her mahalleye eşit hizmet götürme gayreti içinde olduklarını vurgulayan Açıkgöz, "Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürüyoruz. Amacımız, her mahallesi yaşanılabilir daha güzel Suruç'u oluşturmak. Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye'de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Muhtarlar bizim gözümüz, kulağımız sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağlayacağız." diye konuştu.

Toplantının verimli geçtiğini belirten Sarayaltı Mahallesi Muhtarı Ömer Çakar da sorun ve çözüm önerilerini görüştüklerini söyledi.

İçme suyu, yol, taziye evi ve park gibi taleplerini ilettiklerini anlatan Çakar, "Başkanımızla el ele, ilçemizin yönetimine katkı sağlamak bizleri mutlu ediyor." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :