Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin dava

Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne ilişkin dava

Eski BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin, hakkında "görevi kötüye kullanma" suçundan dava açılan dönemin İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli emniyet amiri Dursun Özmen'in yargılanmasına devam edildi-

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazasına ilişkin, hakkında "görevi kötüye kullanma" suçundan dava açılan dönemin İstihbarat Şube Müdürlüğünde görevli emniyet amiri Dursun Özmen'in yargılanmasına devam edildi.

Kahramanmaraş 7. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ile BBP Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı.

Sanık Özmen'in katılmadığı duruşmada, mahkeme heyeti, avukatların taleplerini aldıktan sonra duruşmayı 11 Ekim'e erteledi.

Destici, adliye çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, her gittiği yerde kendisine Muhsin Yazıcıoğlu davasının sorulduğunu, Yazıcıoğlu sevgisiyle karşılaştığını anlattı.

Davanın bir an önce sonuçlanmasını beklediğini ifade eden Destici, "Ben hukuk adamlarının da yargıçların da savcıların da hangi zorluklarda görev yaptıklarının bilincindeyim. Onun için biz şunu söylüyoruz, adalet her şeyin başıdır. Biz adalet tesis edilene kadar ve bu dava bihakkın sonuçlanana kadar bu işin peşinde olacağımızı bir kez daha buradan ilan ediyorum." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :