Muhalafet partilerinin kanun tekliflerine verdiği 'eşsiz!' değişiklik önerileri!

Muhalafet partilerinin kanun tekliflerine verdiği 'eşsiz!' değişiklik önerileri!

TBMM'de görüşülmekte olan kanun tekliflerine muhalefet partilerinin verdiği değişiklik önerileri görenleri şok etti. Teklifler sosyal medyada çokça paylaşılırken tepkilere de neden oldu

TBMM Genel Kurulu, bugün Antalya Diplomasi Forumu Vakfı Kanunu Teklifi, emekli ve memur maaşı zammı konularını görüşmek üzere Meclis Başkanvekili Haydar Akar başkanlığında toplandı.

Genel Kurulda gündem dışı konuşmaların ardından, yapılan görüşmeler sırasında, muhalefet partileri kanun tekliflerinde bazı değişikliklerin yapılması için öneride bulundu.

İŞTE MUHALEFETİN ÖNERİLERİ

Muhalefet partilerinin "Geçen" ifadesi yerine "yer alan", "kanunda" ifadesi yerine "yasada", "Şunlardır" yerine "Bunlardır" gibi terimsel önerilerin yapıldığı ortaya çıktı.

"MUHALEFETİN EŞSİZ VE DERİN KATKILARINA MİNNETTARIZ"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM üyesi Ahmet Özdemir'in paylaştığı önergeleri kendi hesabından da "Muhalefetin eşşiz ve derin katkılarına minnettarız (!)" notu ile paylaştı.

bulentturan.jpg

Sosyal medyada çokça paylaşılan teklifler, partilerin taraftarları arasında yeni bir tartışma konusu oluşturdu.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Kağıda yazık yapmayalım demiyorlar üzücü…", "Meclisi boş yere meşgul etmek için...", "Teklif verdim demek için...", "Şaka mı bu gerçekten bilmediğimden merak ediyorum, bunu yapmak için mi kayıtsız şartsız bir çok hakka sahip oluyor bunlar!? "Bunlar" diye belirttiğim ibareyi "şunlar" olarak düzeltmeyi arz ediyorum", "Muhalefetin meclisi nasıl yavaşlatmaya,oyalamaya çalıştığının en bariz ispatlarından. Şaşırmadık!!!", "İstemsiz zekalarını sorguluyorsun. TBMM’nin ve bu ülkenin gereksiz, anlamsız, keyfi konularla meşgul edilme çabası sıkmadı. Milletvekili oluyorsun millet için mücadele etmeye ve ortaya koyduğun ‘eser’ bu mudur?", "Tez veya makalede intihalden kurtulmada iş görür ama. Olduğun yerde daim ol muhalefet :)", "Milletimiz ve ülkemiz adına ellerini taşın altına koymuş, kronikleşmiş problemlerin ortadan kaldırılmasına vesile olmuşlar (!)", "Muhalefetin hâl-i pûr melâlî... Acziyet içindeler..." derken, bazıları ise, "Bir sürü de kanun teklifleri var ama.." diyerek yapılanları savunmaya çalıştı.

iyi-parti.jpg

hdp.jpg

hdp-1.jpg

hdp-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.