Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi

Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi

İzmir Adli Tıp Kurumuna getirilen ve kimlikleri tespit edilen 3 kişinin cenazesi yakınlarına teslim edildi- Kazada annesini kaybeden Kaldırımcı: - "Çok hüzünlüyüm bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun, benim annem yok ama bütün anneler kendi annem gibi

İZMİR (AA) - Muğla'da midibüsün uçuruma devrilmesi sonucu yaşamını yitiren ve İzmir Adli Tıp Kurumunda kimlik tespiti yapılan 3 kişinin cenazesi ailelerine teslim edildi.

Gece saatlerinde Adli Tıp Kurumuna getirilen 3 cenazenin kimlikleri yapılan DNA testiyle belirlendi.

Cenazeler, işlemlerin ardından aileleri tarafından teslim alındı.

Adli Tıp Kurumuna annesi Serpil Kaldırımcı'nın (55) cenazesini teslim almak için gelen Samet Kaldırımcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yüreğinin yandığını söyledi.

Kazada hem annesi hem de yengesi Selda Altay'ı kaybettiklerini acılarını tarif etmekte güçlük çektiğini söyleyen Kaldırımcı, "Annemler sabaha karşı Muğla'ya gideceklerdi benim de sabah haberim oldu, bana kahvaltı hazırlamıştı, kendisine nereye gideceğini sordum, annem 'Muğla'ya gideceğim' dedi. Kendisine gitmesen iyi olur dedim ama isteksiz bir şekilde annem gitti. Aydın tarafında bir yerde mola vermişler aracın freni patlıyor, kaza yapıyorlar. Çok hüzünlüyüm bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun, benim annem yok ama bütün anneler kendi annem gibidir." dedi.

- "Anne gitme dedim"

Kemal Kaldırımcı ise annesinin geçen hafta Gökçeada'ya yanına geldiğini, orada birlikte vakit geçirdiklerini anlatarak, kendisiyle telefonda yaptığı konuşmada geziye katılmamasını istediğini belirtti.

Gözyaşı dökerek konuşmakta zorlanan Kaldırımcı, "Anne gitme dedim, Gökçeada'da en son görüştük, kapıdan çıkarken bir kez daha sarıldık. Dedim anne hakkını helal et, annem de hakkını helal etti." ifadelerini kullandı.

Armağan Serttaş'ın kullandığı 03 FR 747 plakalı midibüs, dün Muğla-Antalya karayolunun Sakargeçidi mevkisinde uçuruma yuvarlanmış, yaklaşık 30 metre aşağıdan geçen karayoluna düşerek 35 AL 1645 plakalı otomobile çarpmıştı. Kazada 24 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi yaralanmıştı.

Midibüste bulunan, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun Anneler Günü kapsamında İzmir Buca'dan, Marmaris'e gitmek üzere hareket ettikleri öğrenilmişti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :