Muğla'da kızgın yağ kazanının borusu patladı

Muğla'da kızgın yağ kazanının borusu patladı

Muğla'nın Menteşe ilçesi sanayi sitesinde bal ürünleri imalatı yapan bir iş yerinde kızgın yağ kazanı borusunun patlaması sonucu çıkan yangın ekiplerin 2 saat süren müdahalesiyle güçlükle kontrol altına alındı- İtfaiye ekipleri yangının diğer iş yerlerine

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Menteşe ilçesi sanayi sitesinde bal ürünleri imalatı yapan bir iş yerinde kızgın yağ kazanı borusunun patlama meydana geldi.

Menteşe Sanayi Sitesinde bal ürünleri imalatı yapan Fikret Köseoğlu'na ait iş yerindeki kızgın yağ kazanı borusunda belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.

Patlamanın ardından, kızgın yağ kazanı borularındaki yağ ve bal peteklerinden dolayı yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediye itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Menteşe Belediye su tankerleri ve çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangının büyümesi üzerine ekipler köpük kullanarak yangını kontrol altına almaya çalıştı. Polis ekipleri de itfaiye araçlarının alana rahat ulaşımı için yolu araç trafiğine kapattı.

Yangın nedeniyle sanayi sitesinde yoğun duman oluştu, dumandan bazı itfaiye çalışanları da etkilendi.

Ekipler, yangının diğer iş yerlerine sıçramaması için köpükle müdahale gerçekleştirdi. Yangın, 2 saat süren yoğun çalışma sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :