Müge Anlı'da ortaya çıkmıştı: Sevgi Demirci ve çocuklarının cenazesi toprağa verildi

Müge Anlı'da ortaya çıkmıştı: Sevgi Demirci ve çocuklarının cenazesi toprağa verildi

Çatalca ve Silivri'de kayıp olarak aranan ve son olarak bir televizyon programı sırasında öldürüldükleri ortaya çıkan Sevgi Demirci ve çocukları Eren ile Rümeysa Polat'ın cenazeleri 6 aydan sonra toprağa verildi.

Çatalca ve Silivri'de 2021 yılında kaybolan Sevgi Demirci ve çocukları Eren ile Rümeysa Polat'ın trajik ölümleri, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı. Yapılan başvurunun ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma, Silivri Değirmenköy'de yapılan arama sonucunda Sevgi Demirci ve çocuklarına ait olduğu düşünülen kemik parçalarının bulunmasıyla derinleşti.

Adli Tıp Kurumu'nda yaklaşık 6 ay süren incelemenin ardından, bulunan kemiklerin Sevgi Demirci ve çocukları Eren ile Rümeysa Polat'a ait olduğu kesinleşti. Bu korkunç cinayetin ardında, Sevgi Demirci'nin kocası Mücahit Polat'ın da öldürüldüğü ve diğer bir cinayetin daha işlendiği ortaya çıktı.

Ünal Y., Ömer Y., Duran K., Mehmet K., Hasan K., Zeynep K., ve Gülsen Y. adlı şüpheliler, cinayetleri gerçekleştirdikleri ve yardım ettikleri iddiasıyla göz altına alındı. Yapılan sorgulamada, Sevgi Demirci'nin kocası Mücahit Polat'ın Ünal Y. ve Ömer Y. tarafından öldürüldüğü, ardından Sevgi Demirci'nin gönül ilişkisi yaşadığı Erdoğan Polat'ın Hasan K. tarafından öldürüldüğü tespit edildi. Sevgi Demirci ve çocukları ise Ünal Y. ve Ömer Y.'nin çiftlik evinde kaldıkları sırada öldürüldü ve gömüldü.

Sevgi Demirci'nin kardeşi Sevim Kılıç, "Sonuç kesinleşti, cenazelerimizi aldık. İnşallah mekanları cennet olsun. Biz kıyamadık bakmaya, toprağa koyacağız canlarımızı" dedi. Sevgi Demirci'nin diğer kardeşi Hüsne Koç ise isyan ederek, "Kardeşimi, yeğenlerimi öldürenler oradan çıkmasınlar. Allah kimseye böyle bir ölüm vermesin" ifadelerini kullandı.

Sevgi Demirci ve çocuklarının cenazeleri İkitelli'de bulunan Şenevler Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Büyükçekmece Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.