MSB son dakika operasyonu duyurdu: Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!

MSB son dakika operasyonu duyurdu: Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!

Son dakika haberi! Milli Savunma Bakanlığı, aylardır beklenen Suriye'de eli kanlı terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonun başladığını duyurdu. Türk jetleri Suriye'deki PKK inlerini yerle bir ediyor.

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz aylarda 'Bir gece ansızın gelebiliriz' diyerek sinyallerini verdiği 'Suriye Operasyonu' başlatıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerine ait jetler eli kanlı terör örgütü PKK'nın bulunduğu birçok noktayı bomba yağmuruna tutuyor.

"ALÇAKLARDAN HAİN SALDIRILARIN HESABI SORULUYOR"

Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda operasyon 'Hesap zamanı' ifadeleriyle duyuruldu.

Resim

Yapılan paylaşımda, bir Türk savaş uçağının pistten kalkış anına ilişkin fotoğrafa da yer verildi. MSB'nin paylaşımında, "Hesap zamanı! Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor" ifadeleri kullanıldı.

KARADAN TOPÇU DESTEĞİ VERİLDİ

Kandil, Ayn Dagne, Tel Rıfat ve çevresi, Minnig Havalimanı, Derbesiye, Malikiye, Ayn El Arab (Kobani) ve çevresi, Karaçok Dağı, Süleymaniye, Ayn İsa, Sincari ve Maranez bölgeleri vurmaya devam edilirken, karadan da topçu atışlarıyla destek verildiği öğrenildi.

SURİYE HAVA SAHASI, YILLAR SONRA İLK KEZ TÜRK SAVAŞ UÇAKLARINA AÇILDI

NTV'de yayınlanan habere göre; Harekatta Suriye hava sahasının da kullanıldığı bildirildi. Rusya'nın kontrolündeki Suriye hava sahası, yıllar sonra ilk kez Türk savaş uçaklarına açıldı.

13 Kasım'da Taksim İstiklal Caddesi'nde düzenlenen 6 vatandaşımızın vefatı ve 81 kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının ardından çok sayıda uzman Türkiye'nin kısa süre içerisinde PKK/YPG/PYD terör örgütüne yönelik operasyon düzenleyebileceğine işaret etmişti.

(ayrıntılar gelecek..)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.