MSB duyurdu! Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde 7 PKK/YPG’li daha etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde 7 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiğini duyurdu

Türk Silahlı Kuvvetleri hain terör örgütü PKK ve yurt dışındaki uzantılarını yok etmek için operasyonlarını aralıksız sürdürüyor. Milli Savunma Bakanlığından yapılan son açıklamada, operasyonlara ait görüntülere de yer verilerek 7 PKK/YPG'li teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde 7 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hale getirdiğini açıkladı.

MSB'nin sosyal medya hesabından yapılan ve operasyon görüntülerinden kesitlere de yer verilen paylaşımda, "Teröre ve teröriste hiçbir yerde geçit yok. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgelerinde tespit ettiği 7 PKK/YPG'li teröristi hain emellerine ulaşamadan etkisiz hale getirdi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.