Motosiklet tutkunu şehidin annesinin isteği yerine getirildi

Motosiklet tutkunu şehidin annesinin isteği yerine getirildi

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü üyeleri, Bigadiç ilçesinden büyük bir motosiklet sahibi olma hayaliyle şehit olduğu görev yeri Batman'a giden Uzman Çavuş Okan Dinçer'in annesinin "Oğlumun kabrine büyük bir motosiklet götürün, bir de fotoğraf çektirin

BALIKESİR (AA) - 10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü üyeleri, 4 Ekim'de Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Okan Dinçer'in (29), Bigadiç ilçesinde yaşayan annesinin "Oğlumun kabrine büyük bir motosiklet götürün, bir de fotoğraf çektirin" isteğini yerine getirdi.

Motosikletleriyle Bademli Mahallesi'ne giden bir grup kulüp üyesi, şehit Okan Dinçer'in ailesiyle görüştü. Ziyaret sırasında şehidin annesi Arife Dinçer'in, "Oğlum motosiklet tutkunuydu. Oğlumun kabrine büyük bir motosiklet götürün, bir de fotoğraf çektirin" isteğini kulüp üyeleri gerçekleştirdi. Şehidin Bademli Mahallesi'ndeki kabri başına büyük bir motosikletle gidilerek fotoğraf çektirildi.

Fotoğrafın verildiği anne Arife Dinçer, "Oğlumun en büyük hayalini gerçekleştirdiniz. Bu fotoğrafı onun odasına asacağım." dedi.

Kulüp Başkanı Özgür Candar da şehidin hayalini buraya geldiklerinde öğrendiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Aileye 'Bir ihtiyaçları var mı?' diye sormaya gelmiştik. Annemizin isteğini elbette hemen yerine getirdik. Şehidimizin annesinin oğlunun kabrine dokunarak 'Oğlum bak, istediğin motor geldi.' diye seslenmesi bizi gerçekten çok duygulandırdı. Böyle güzel bir olaya vesile olmaktan dolayı sevinçliyiz. Bu vatan şehitlerimiz, gazilerimiz sayesinde ayakta duruyor. Allah onlardan razı olsun. Allah ailelerine sabırlar versin. Vatan sağolsun. Bizler de kahramanlarımızın ailelerinin her zaman yanlarında olacağız."

Candar, şehidin Batman'daki görevine gitmeden önce motosikletini sattığını ve hayalinden bahsettiği annesiyle son konuşmasında, "Bir geleyim anam, büyük motor alacağım." dediğini öğrendiklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :