Motosiklet Tutkunlarına Heyecan Veren Haber: Royal Enfield K-RIDES ile Yola Çıkıyor

Motosiklet Tutkunlarına Heyecan Veren Haber: Royal Enfield K-RIDES ile Yola Çıkıyor

Kibar Holding'in yeni kurduğu K-RIDES şirketi, dünyanın köklü motosiklet markası Royal Enfield'ı Türkiye pazarına getiriyor. İş birliği, Türkiye'deki motosiklet tutkunlarına geniş bir ürün yelpazesi sunmayı hedefliyor.

Kibar Holding'in yeni girişimi K-RIDES ile Türkiye motosiklet pazarında dev bir adım atılıyor. İş birliği kapsamında dünyaca ünlü Royal Enfield markası Türkiye'de heyecan yaratmaya hazırlanıyor.

Kibar Holding'in Kurumsal Gelişim ve Strateji Başkan Yardımcısı Gökhan Lokmanoğlu'nun aktardığına göre, bu iş birliği Türkiye'de motosiklet tutkunlarına erişilebilir lüks ve premium deneyim sunmayı amaçlıyor.

İş birliği, sadece ürün satışıyla sınırlı kalmayacak; aynı zamanda müşteri odaklı hizmetlerin yanı sıra topluluk etkinlikleri ve sürüş deneyimleri gibi alanları da kapsayacak bir ekosistem oluşturmayı hedefliyor.

Royal Enfield Ticaret Direktörü Yadvinder Sing Guleria ise Kibar Holding iş birliğine güvendiğini belirtiyor ve Türkiye'deki sürücü topluluğunu "Pure Motorcycling" deneyimiyle buluşturmayı amaçladıklarını vurguluyor.

İlk adım olarak Mart ayında İstanbul'da açılacak olan "amiral mağazası", Türkiye'deki motosiklet tutkunlarını heyecanlandırmaya şimdiden başladı.

Bu iş birliğiyle Türkiye pazarına sunulacak olan Royal Enfield modelleri arasında Bullet, Classic, HNTR, Meteor, Super Meteor, Interceptor ve Continental GT gibi ikonik modellerin yanı sıra, sektörde heyecan yaratan Himalayan, Shotgun ve yeni platformlar da yer alacak. Ayrıca, sürücülerin ihtiyaçlarını karşılayacak geniş bir ürün yelpazesi de tüketicilerle buluşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.