Motorine bir indirim daha! Konya'da güncel mazot fiyatı

Motorine bir indirim daha! Konya'da güncel mazot fiyatı

Motorin fiyatlarında 10 Ağustos Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 liralık daha indirim bekleniyor. 6 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere benzinde 2,23 TL, motorinde 1,15 TL indirim uygulanmıştı. 1 liralık bir indirim daha geliyor

Araç sahiplerinin endişeyle takip ettiği akaryakıt zamları yerini indirimlere bıraktı. Motorinde, 10 Ağustos Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 liralık indirim daha bekleniyor.

Rusya ile Ukrayna savaşı ve Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. Türkiye'nin girişimleriyle Rusya ile Ukrayna arasındaki krizin yavaş yavaş çözüme kavuşturulmasıyla petrolün fiyatlarını da düşürmeye başladı.

Türkiye'de son olarak 6 Ağustos'tan itibaren geçerli olmak üzere benzinde 2,23 lira, motorin grubunda ise 1,15 lira indirim uygulanmıştı. Motorin fiyatlarına 1 liralık bir indirim haberi daha geldi.

İNDİRİM BU GECEDEN İTİBAREN GEÇERLİ

10 Ağustos Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorinde 1 liralık indirim gelecek.

GÜNCEL MOTORİN FİYATLARI

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 23.34 TL

Ankara'da 23,50 TL,

Konya'da 23,62 TL

İzmir'de ise 23,51TL'den satışta.

10 Ağustos itibariyle gelmesi beklenen indirimle motorin fiyatları 1 lira daha ucuza satılacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.