Motorin zamlarının ardından benzinde indirim haberi! Konya'da güncel fiyatlar

Motorin zamlarının ardından benzinde indirim haberi! Konya'da güncel fiyatlar

Motorine gelen art arda zamların ardından bu gece yarısı itibariyle benzinde indirim bekleniyor. Motorinde ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Konya, Ankara, İzmir ve İstanbul'da benzin fiyatları ne kadar olacak?

Dünya piyasalarında ve döviz kurlarındaki hareketlilik ile brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor. Uluslararası petrol piyasasındaki değişkenlik yurt içi piyasalarda da akaryakıt fiyatlarına zam veya indirim olarak yansımaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta içinde 100 doların üzerine çıkan brent petrolün varil fiyatı hafta kapanışına doğru düşüşe geçerek geçtiğimiz haftayı 100 doların altında 99 dolardan kapattı.

Brent petroldeki ve döviz kurlarındaki dalgalanmalarla birlikte benzin ve motorin fiyatlarındaki zam veya indirim merakla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta motorine gelen art arda zamların ardından bu kez indirim haberi geldi.

BENZİN FİYATINDA İNDİRİM BEKLENİYOR

Sektör kaynaklarına göre benzinin litre fiyatında 30 Ağustos Salı gününden itibaren 1,04 TL indirim bekleniyor.

LİTRESİ 20 LİRAYA KADAR İNECEK

Öte yandan 30 Ağustos Salı gününden itibaren ise beklenen indirimin gelmesi halinde benzinin litresi, 21 liranın altına düşerek 20 liraya kadar inecek.

GÜNCEL BENZİN FİYATLARI

Benzinin güncel litre fiyatı İstanbul'da 21,17 TL, Ankara’da 21,29 TL, Konya'da 21,49, İzmir’de ise 21,30 TL.

İndirimin ardından oluşacak benzin fiyatları şöyle;

İstanbul: 20,12 TL

Ankara: 20,24 TL

Konya: 20,35 TL

İzmir: 20,25 TL

Motorin grubunda ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.