Mobilya atölyesinde korkutan yangın!

Mobilya atölyesinde korkutan yangın!

İzmir Karabağlar'da bir mobilya atölyesinde yangın çıktı. Mahallelinin ihbarıyla çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Atölyeden alevler yükselirken, yanındaki 3 katlı apartman da yangının sıçrama tehlikesine karşı boşaltıldı

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bulunan bir mobilya atölyesinde yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesi sonucu söndürüldü. Can kaybının yaşanmadığı yangında, alevlere teslim olan atölyede maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre yangın, saat 23.00 sıralarında Karabağlar Mahallesi 5764 sokakta bulunan iki katlı bir mobilya atölyesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana geldi. Atölyeden yükselen dumanları gören mahalle sakinleri, durumu ekiplere bildirdi.

Bitişikteki apartman boşaltıldı

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi ile sağlık ekipleri sevk edildi. Yangının çıktığı atölyenin bulunduğu sokağa şerit çeken polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Atölyeden dumanlar ve alevler yükselirken, atölyenin yanındaki 3 katlı apartman da yangının sıçrama tehlikesine tedbir olarak boşaltıldı.

Maddi hasar meydana geldi
Öte yandan yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. İlk incelemede meydana gelen olayda can kaybının yaşanmadığı öğrenilirken, maddi hasarın meydana geldiği belirlendi.

Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

qq-001.jpgqqqqqqq.jpgqqqqqqqqqqqqqqq.jpgqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.