Minik yüreklerden "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na anlamlı destek

Minik yüreklerden "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na anlamlı destek

Eskişehir'de 9-10 yaşlarındaki 3 kız çocuğu kampanyaya destek olmak için harçlıklarından biriktirdikleri 30 lirayı Vali Çelik'e verdi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de, 9-10 yaşlarındaki 3 kız çocuğu, "15 Temmuz Dayanışma Kampanyası"na destek vermek amacıyla harçlıklarından biriktirdikleri parayı Vali Azmi Çelik'e teslim etti.

Aynı sitede yaşayan Elif Unay, Aybüke Tığ ve Bengü Su, Başbakanlık genelgesi doğrultusunda başlatılan kampanyaya destek olmak için biriktirdikleri 30 lirayı ziyaret ettikleri Vali Azmi Çelik'e verdi.

Vali Çelik, çocukları kabulünde yaptığı konuşmada, minik yüreklerin göstermiş olduğu bu davranışın örnek gösterilecek nitelikte olduğunu belirterek, bu vatanda, milli birlik ve beraberlik içinde hep birlikte yaşandığını kaydetti. Bu anlamda şehit ve gazilere çok şey borçlu olduklarını ifade eden Vali Çelik, şöyle konuştu:

"Onların bu vatan için yaptıklarını unutmayacağız, unutturmayacağız. Ben, bu bağışınızı sizin adınıza kampanya hesabına yatıracağım. Sizler bu ülkenin geleceği, yarınlarımızın teminatısınız. Bu ülkeyi ileriye taşıyacak sizlersiniz. Göstermiş olduğunuz hassasiyete teşekkür ediyorum. Sizleri, milli şuur ve vatan sevgisiyle yetiştiren ailelerinize de selamlarımı gönderiyorum." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :