Minik Meleklerin yılsonu muhteşemdi

Minik Meleklerin yılsonu muhteşemdi

Melekler Kreşi minik öğrencileri ve aileleri yılsonu diploma töreninde bir araya geldi.

Törende minik öğrenciler hem diplomalarını alırken hem de aylardır hazırlık yaptıkları sahne gösterileri ile göz doldurdu. Gösterilerde Anadolu kültürünün yaşatılması ön plandaydı.

Konya’da başarılı eğitimi ve öğretimi ile adından sıkça söz edilen Melekler Kreşi, minik öğrencileri için yılsonu diploma töreni hazırladı. Doğa Koleji toplantı salonunda yapılan törende minik öğrenciler, öğretmenler ve veliler bir araya geldi. Törende birbirinden sevimli öğrenciler hem diplomalarını aldı hem de sahnede hazırladıkları gösterilerle unutulmaz bir gün yaşadı. Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde birbirinden farklı kostümler giyerek hazırladıkları gösterileri sundu. Semazen olup sema gösterisi yapan da vardı, Karadeniz’e özgü kıyafetler giyip horon çekende. Öğretmenleri onlara sıra gecesi bile yaptırdı. Öğrencilerin unutulmaz gösterileri veliler ve öğretmenler tarafından büyük alkış aldı. Etkinlikte ayrıca minik dehaların bir yıl boyunca yaptıkları çalışmalarda sergilendi.

 Sahnenin melekleri Anadolu konseptini kullandı

Etkinlikte konuşan Melekler Kreşi Kurucu Müdürü Melek Er, sahnenin melekleri adı altında bir sunu hazırladıklarını ve katılımın yoğun olmasının kendilerini ve öğrencilerini mutlu ettiğini belirtti. Er; “Öğrencilerin hem zihinsel,  hem de bedensel becerilerini geliştirmek amacıyla yıl boyu çok sayıda etkinlik yapıyoruz zaten. Bu etkinliklerimizde aileleri de yanımıza alarak öğrencilerimizin başarısını sürekli pekiştiriyoruz. Bugün düzenlediğimiz yılsonu etkinliğinde ise hem öğrencilerimize diplomalarını veriyoruz hem de onların hazırladığı gösteriler ile unutulmaz bir gün yaşatıyoruz onlara ve ailelerine. Öğrencilerimiz bugün bizlere sundukları gösterileri çok başarılı bir şekilde yaptılar. Sahnenin melekleri sahnede devleşti diyebiliriz. Bu yıl ki etkinliklerimizde de daha çok Anadolu konseptini kullanarak çocukların ve velilerin unutulan geleneksel değerlerini hatırlamalarını amaçladık” dedi.

minik-meleklerin-yil-sonu-muhtesemdi-ic-foto.jpg