Minibüs faciasında ölü sayısı 7’ye yükseldi! Ölenlerin kimlikleri belirlendi

Afyonkarahisar-Konya karayolunda şarampole devrilen minibüste ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlenirken yaralı 14 kişinin tedavisi devam ediyor

Afyonkarahisar'da şarampole devrilen minibüste ölenlerin sayısı 7'ye yükseldi. Öte yandan hayatını kaybedenlerin kimlikleri belirlenirken yaralı 14 kişinin tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza, Çay ilçesi çıkışında meydana geldi. B.K. idaresindeki 03 M 5906 plakalı şehir işçi minibüs sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Araç yol kenarındaki şarampole girip ardından ağaçlara çarparak devrildi.

Can pazarının yaşandığı kazanın ardından çevredekilerin haber vermesiyle bölgeye çok sayıda polis, jandarma, AFAD ve 112 Acil servis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri adeta zamana karşı bir yarış başlatırken, kazada yaralanan 14 kişi hızlı bir şekilde ambulanslar ile Çay ve Bolvadin Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Kurtarma çalışmaları esnasında Afyonkarahisar-Konya karayolunun bir yönü bir süre trafiğe kapatıldı.

Olayda hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları tamamlandı. Yaşamını yitirenlerin isimlerinin S.A. (15), Ü.C.A. (19), G.B. (60), M.C. (65), N.T. (63), H.K. (51), P.B. (60) olduğu belirtildi. Yaralılarının isimlerinin ise B.K., H.Ç., F.Ç., Z.M., S.T., Ö.T., Ş.A., M.B., H.E., Z.D.Ç., A.Ç., E.U., B.E. ve M.H. olduğu kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.