Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım'ın hedefi Tokyo'dan şampiyonlukla dönmek

Milli tekvandocu Rukiye Yıldırım'ın hedefi Tokyo'dan şampiyonlukla dönmek

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda kadınlar 49 kiloda Türkiye'yi temsil edecek olan milli tekvandocu Rukiye Yıldırım madalyayı hedefliyor

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda kadınlar 49 kiloda Türkiye'yi temsil edecek olan milli tekvandocu Rukiye Yıldırım madalyayı hedefliyor.

Kariyerinde Avrupa, Akdeniz Oyunları, İslami Dayanışma Oyunları şampiyonlukları bulunan ve büyükler kategorisinde dünya şampiyonalarında iki kez kürsüye çıkan Rukiye Yıldırım, Tokyo’dan madalyayla dönmeyi amaçlıyor. Olimpiyat oyunları öncesinde açıklamalarda bulunan Rukiye Yıldırım, “Kariyerim boyunca tüm spor organizasyonlarına katıldım. Tek eksiğim olimpiyat oyunları kalmıştı. Daha önce de katılmaya yaklaştığım olimpiyatlara katılmak Tokyo’da nasip oldu. Önemli bir tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum ama olimpiyatların havası farklı olacaktır. İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Tokyo’da çok güçlü rakiplerim var. Hepsiyle daha önce mücadele ettim. Son dünya şampiyonasında bronz madalya kazanmıştım. Tokyo’da da hedefim madalya kazanmak olacak” şeklinde konuştu.

r.jpg

Kadınlar 49 kiloda ülkemizi temsil edecek Rukiye Yıldırım, madalya mücadelesini 24 Temmuz Cumartesi günü verecek.

rr.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.