Milli takım 'Oley' çekilmeyi hak etti mi, etmedi mi?

Milli takım 'Oley' çekilmeyi hak etti mi, etmedi mi?

Arda Turan, Kazakistan maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel'in taraftarın protestosu sonrası stadı terketmesiyle ilgili "Volkan abi bu ülkenin değeridir, sahip çıkmamız lazım. Küfür sadece bu statta değil her yerde yapılıyor" dedi.

Atletico Madrid'de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Milli Takımımızın Kazakistan maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel'in taraftarın protestosu sonrası stadı terketmesiyle ilgili de "Volkan abi bu ülkenin değeridir, sahip çıkmamız lazım. Küfür sadece bu statta değil her yerde yapılıyor" dedi.

Kazakistan maçının ardından açıklamalarda bulunan Arda Turan, kendilerine yapılan protestonun haksız olduğunu belirterek, "Bizi içerde ve dışarda destekleyenlerie teşekkür ediyoruz. Maçı kazandık, mutluyuz. Bizim için artık her maç final.Buralarda çok turnuva çevirdik biz. Elimizden geleni yapacağız. Kadıköy'de 'oley' çekilen bir noktadan geldik. Biz bu ülkenin evladıyız. Brezilya maçında 'oley' çekilmeyi hak etmedik. Bu bir saygısızlıktır. Bunu belirtmek isterim. Bu tür şeyler yapacaklarsa stada gelmesinler. Hollanda maçı öncesinde cezalı duruma düştüğüm için özür dilerim arkadaşlarımdan. Refleks olarak düştüm hakeme de söyledim ama kartı verdi." şeklinde konuştu.

Volkan Demirel'in taraftarın protestosu sonrası stadı terketmesiyle ilgili de "Volkan abi bu ülkenin değeridir, sahip çıkmamız lazım. Küfür sadece bu statta değil her yerde yapılıyor." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler