Milli Taekwondoculardan 15 Temmuz'da birlik ve beraberlik mesajı

Milli Taekwondoculardan 15 Temmuz'da birlik ve beraberlik mesajı

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları için son hazırlıklarını yapan Taekwondo Milli Takımı, antrenman öncesinde Ay-yıldızlı bayrak ile poz vererek 15 Temmuz şehitlerini andı. Federasyon birlik ve beraberlik mesajı verdi

Türkiye Taekwondo Federasyonu, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları için son hazırlıklarını yapan Taekwondo Milli Takımı, antrenman öncesinde Ay-yıldızlı bayrak ile poz vererek 15 Temmuz şehitlerini andı. Teknik direktör Ali Şahin yönetiminde Antalya’da hazırlıklarını sürdüren ay-yıldızlı milliler, gazilere saygılarını sunarken 15 Temmuz ruhunu Tokyo’da yaşatmak ve başarılı olmak istediklerini söyledi.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Şahin mesajında, “Bundan 5 yıl önce FETÖ’nün alçak darbe girişimi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin kahramanca direnişiyle bertaraf edilmiş; meydanlara dökülen milyonlar hiçbir kuvvetin özgürlüğümüze ve egemenliğimize zarar veremeyeceğini bir kez daha haykırmıştır. Yaşananların tekrarına izin vermememiz, ülkemiz ve geleceğimiz için daha büyük değer üretmemiz, bir gün öncesinden daha iyi olmak üzere yorulmadan ve kararlılıkla çaba göstermemiz gerekiyor. Biz, büyük taekwondo ailesi olarak Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bu yolda ilerliyoruz ve ilerlemeye devam edeceğiz. Bu düşüncelerle, milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum. Vatanları için can vermiş aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.