Milli Güreşçiden Kavuş’a ziyaret

Milli Güreşçiden Kavuş’a ziyaret

Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonasına katılmaya hak kazanan Meram Belediye Spor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Ali Han Bayraktar, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u makamında ziyaret et

 

Meram Belediyespor Kulübü Güreş Takımı sporcusu Ali Han Bayraktar Belarus'da düzenlenecek olan Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Ali Han Bayraktar 67 kg gençlerde ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek. Şampiyonaya sıkı bir şekilde kamp yaparak hazırlanan sporcu, son kampını ekim ayında Kızılcahamam'da yapıp Türkiye'ye şampiyonluk getirmek istiyor. Genç sporcu kamp öncesi Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’u ziyaret ederek, şampiyona ve hazırlıkları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Bayraktar ile bir süre sahbet eden Başkan Kavuş, "Belarus'ta yapılacak olan Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonası'nda ilçemizi, şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek olan sporcumuz ve antrenörlerine başarılar diliyorum" dedi.

HİÇBİR BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Meram Belediyesporlu sporcuların gerek ulusal gerekse uluslararası şampiyonalarda önemli başarılar elde ettiğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, sporcuların gösterdiği azim, disiplin ve başarılı performansla kendilerine büyük gurur yaşattıklarını kaydetti. Hiçbir başarının tesadüf olmadığını ve arka planında ciddi bir yatırım ve çalışmanın olduğunu belirten Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Yapılan planlı ve önemli çalışmalar ve verilen destekler neticesinde sporcularımız güzel sonuçlara ulaşıyor. Güreşçimiz Ali Han Bayraktar da bu çalışmalar çerçevesinde gösterdiği başarı ile Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. Kendisine bu şampiyonada ve gelecek hayatında başarılar diliyorum. Bu vesile ile Bayraktar’ın şahsında bugüne kadar bize başarılarıyla gurur yaşatan tüm sporcularımızı, antrenörlerini ve ailelerini kutluyorum. Hepsine başarılar diliyorum.  Milli Güreşçi Ali Han Bayraktar ise Belarus'da düzenlenecek olan Avrupa İşitme Engelliler Güreş Şampiyonasında Türk bayrağını dalgalandırıp İstiklal Marşı'nı tüm Avrupa’ya dinletmeyi arzu ettiğini ifade ederek desteklerinden dolayı Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür etti.