Milli Görüş teşkilatı Hasene İnt’ten Türkiye’ye 10 milyon TL insani yardım

Milli Görüş teşkilatı Hasene İnt’ten Türkiye’ye 10 milyon TL insani yardım

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Erbay, Almanya merkezli Hasene İnt Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Türkiye’deki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere 10 milyon TL kumanya ve insani yardım kararı aldığını belirtti.

Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Türkiye Başkanı Abdullah Erbay, “Almanya merkezli Hasene İnt Sosyal Yardımlaşma Derneği, Türkiye’mize 10 milyon TL kumanya ve insani yardım kararı almış durumda. İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları (IGMG) gönüllülerinin yardımlarını tüm dünya mazlum ve mağdurlarına ulaştıran Hasene int'in Türkiye’mize yaptığı destek bizleri çok mutlu etti. 
Kendilerine teşekkür ederim” dedi.
Hasene Sosyal Yardımlaşma Derneği Türkiye Başkanı Abdullah Erbay şunları söyledi: “Dünyanın içinden geçtiği korona krizi tüm ülkeleri etkilediği gibi 4 milyon mülteciye ev sahipliği yapan ve asgari ücret ile aile geçindiren çok sayıda insanın yaşadığı bir ülke olan Türkiye’mizi de etkilemiş durumda. 
Ülkemizin yaşadığı gerçekler dikkate alınınca Türkiye’de yapılacak kumanya ve insani yardımlar çok daha anlamlı hale geldi ve önem kazandı. 
Bu acı gerçeğin yol açacağı sosyal sıkıntıları dikkate alan Almanya merkezli Hasene İnt sosyal yardımlaşma derneği, Türkiye’mize 10 milyon TL kumanya ve insani yardım kararı almış durumda.
Ailelerin zor günlerinde insanlık adına duyarlı davranarak ciddi bir yardım kararı alan Hasene int yönetimine çok teşekkür ediyorum.
İslam Toplumu Milli Görüş Teşkilatları gönüllülerinin yardımlarını tüm dünya mazlum ve mağdurlarına ulaştıran Hasene int'in Türkiye’mize yaptığı destek bizleri çok mutlu etti. 
Anavatan Türkiye’ye yüklü miktarda yardımın ulaşması için fedakarca çalışan Hasene gönüllülerine ve bu güzelliğin ortaya çıkması için bağışta bulunan tüm Bağışçılarımıza gönülden teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Allah hayırlarınızı kabul etsin. Sizlere sağlık ve afiyet içinde huzurlu ve mutlu bir hayat nasip etsin.
Dayanışma içinde olmanın gönül huzuru ile parıldayan gözlerden aldığımız mutluluğu insanlık ailesi ile paylaşıyorum."

Kaynak:Memleket

Etiketler :