Milli Dayanışma Kampanyası'na bankalardan büyük destek!

Milli Dayanışma Kampanyası'na bankalardan büyük destek!

Erdoğan'ın "Biz bize yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor. Toplumun her kesiminden kampanyaya büyük destek veriliyor. İşte bankaların Milli Dayanışma Kampanyası'na verdiği destekler!

Erdoğan'ın "Biz bize yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na destek çığ gibi büyüyor. Toplumun her kesiminden kampanyaya büyük destek veriliyor. Bankalar da bu süreçte elini taşın altına koydu. Bir çok bankadan kampanyaya büyük meblağlarda yardım geldi. İşte bankaların Milli Dayanışma Kampanyası'na verdiği destekler!

VAKIFBANK

VakıfBank, dünyayı saran koronavirüs pandemisi ile mücadele amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyasına 50 milyon TL bağışladı.
HALKBANK

Halkbank, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na 56 milyon TL destek verdiğini duyurdu.
ZİRAAT FİNANS GRUBU

Ziraat Finans Grubu, Milli Dayanışma Kampanyası'na her çalışanı adına net bir asgari ücret tutarında olmak üzere 62 milyon 300 bin TL bağışta bulundu.

KUVEYT TÜRK FİNANS GRUBU

Kuveyt Türk Finans Grubu, Milli Dayanışma Kampanyası'na 20 milyon lira bağışta bulundu.
İŞ BANKASI GRUBU


Covid-19 salgını ile mücadeleye destek vermek amacıyla Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü bünyesindeki hastanelerin ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılmak üzere Türkiye İş Bankası Grubu da 10 milyon liralık kaynak ayrılmasına karar verdi.

AKBANK

Akbank, koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık kuruluşları ve çalışanlarının ihtiyaçlarına destek vermek için 10 milyon liralık kaynak oluşturdu.
VAKIF KATILIM

Vakıf Katılım, Milli Dayanışma Kampanyası'na her çalışanı adına net bir asgari ücret tutarında olmak üzere toplam 5 milyon TL bağışta bulundu
İŞ DÜNYASINDAN 'MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA DESTEK

Bankaların yanısıra iş dünyasından da Milli Dayanışma Kampanyasına büyük destek geldi. İşte o destekler!
İSTANBUL TİCARET ODASI

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon TL katkı sunacaklarını duyurdu.
TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Gülle, Milli Dayanışma Kampanyası'na, TİM ailesi olarak 15 milyon TL katkı sunacaklarını duyurdu.
TÜRK TELEKOM

Türk Telekom, Milli Dayanışma Kampanyası'na 40 milyon TL'yi aşkın bağışla katıldığını duyurdu.
DEİK

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Nail Olpak, Milli Dayanışma Kampanyasına, DEİK ailesi olarak 10 milyon TL destek verdiklerini bildirdi.

TİSK

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 20 milyon lira destek vereceklerini bildirdi
TOSYALI HOLDİNG

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Bu kampanyanın bir çığ gibi büyümesi için var gücümüzle çalışacağız. Tosyalı Holding olarak bu kampanyaya 5 milyon lira bağışla destekte bulunuyoruz." dedi.

BORSA İSTANBUL GRUBU

Borsa İstanbul Grubu, Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 milyon lira destek olma kararı aldı.