Milletvekili Aydoğdu, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti

Milletvekili Aydoğdu, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret...

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Aksaray Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.

Milletvekili Aydoğdu, ziyarette yaptığı konuşmada, AK Parti hükümeti olarak Türkiye'deki bütün esnafların yanında olduklarını, sorunların çözümü konusunda da üzerlerine düşen görevi yaptıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Yazgı ise, hizmetler konusunda her zaman istişareden yana olduklarını belirtti.

Yazgı, "İstişare bizim birinci önceliğimiz. Belediye olarak insanımıza bir hizmet sunmadan önce yaptığımız ilk iş istişaredir. Bir hizmet yapacaksak bu hizmetin hedef kitlesi nedir? Nasıl yaparsak insanımız daha kolay faydalanır. Halkımız bizden ne bekliyor? Nasıl yapmamızı istiyor. İlk önce bunun araştırmasını yapar hizmetten faydalanacak kesimle yaptığımız istişare sonunda da icraatımızı gerçekleştiririz." diye konuştu.

Aksaray Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Doğan Ceylan da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorunların çözümünde esnaf kesiminin dinlenmesi, önerilerinin değerlendirilmesi ve karşılıklı işbirliğinin önemli olduğunu kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler