Mil Enerji Sen'den e-devlet teşekkürü

Mil Enerji Sen'den e-devlet teşekkürü

Sendika üyelik ve istifa işlemlerinin e-devlet üzerinden yapılabilmesi için başlatılan çalışmayı değerlendiren Mil Enerji Sen Genel Başkanı Yücel, "Özgürlük alanını genişletecek bu konunun hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi

Mil Enerji Sen Genel Başkanı Ali Yücel, sendika üyelik ve istifa işlemlerinin e-devlet üzerinden yapılabilmesi için başlatılan çalışmayı değerlendirdi. 

Mil Enerji Sen olarak her fırsatta memurların da E-Devlet uygulaması üzerinden sendikalara üyelik ve istifa işlemlerini yapabilmesini savunduklarını, gerek yazılı basında gerekse görsel basında bu talebi gündeme getirdiklerini hatırlatan Mil Enerji Sen Genel Başkanı Ali Yücel, "Yine, geçtiğimiz aylarda bu talebimizle ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne yazılı soru önergesi verilmiş ve bu konu yeni bir ivme kazanmıştı. Mil Enerji Sen olarak, kurulduğumuz ilk günden bu yana kamu çalışanlarının sorunlarını, taleplerini ve önerilerini önemsiyor ve takip ediyoruz. Bunun en güncel örneği de kamu çalışanlarının en doğal hakkı olan E-Devlet üzerinden sendikalara üyelik ve istifa işlemlerinin yapılabilmesi konusudur" dedi.

Yücel, "Yetkililerimizin üzerinde önemle durduğumuz bu konuda, hassasiyet göstermesi ve memurların da E-Devlet üzerinden sendikalara üyelik ve istifa işlemlerini yapabilmeleri için çalışma başlatılması talimatı verdiklerini öğrenmiş bulunuyoruz. Kamu çalışanlarımızın sendikalara üyelik ve istifa işlemlerinde bürokrasiyi azaltarak, özgürlük alanını genişletecek olan, bu konunun hayata geçirilmesi noktasında emeği geçenlere Mil Enerji Sen olarak teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Etiketler :