Mil Enerji Sen'de Olağanüstü Genel Kurul! Yeni Genel Başkan Hüseyin İpekli oldu

Mil Enerji Sen'de Olağanüstü Genel Kurul! Yeni Genel Başkan Hüseyin İpekli oldu

Mil Enerji Sen Olağanüstü Genel Kurulunda kurucu Genel Başkanı Ali Yücel'in yeniden aday olmadığı ve tek liste ile gidilen seçimde Hüseyin İpekli Genel Başkanlığa seçildi

Manevi İlkeli ve Liyakatli Enerji Sanayi ve Madencilik Hizmetleri Çalışanları Sendikası (MİL-ENERJİ SEN) Olağanüstü Genel Kurulu sendika merkezinde gerçekleştirildi.

Mil Enerji Sen kurucu Genel Başkanı olan ve 2 yıldır genel başkanlık görevini yürütmekte olan Ali Yücel'in yeniden aday olmadığı ve tek liste ile gidilen genel kurulda Hüseyin İpekli Genel Başkanlığa seçildi.

Genel Kurulda bir konuşma yapan Ali Yücel, Mil Enerji Sen'de başkanlık, mevki, makam ve koltuk
sevdasıyla sendikacılık yapmadıklarını, bunun en bariz örneğinin ise bugünkü gerçekleştirmiş
oldukları kongre olduğunu ifade etti.

Yücel, bunun bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, "Yeni Genel Başkanımız Hüseyin İpekli başkanlığında Mil Enerji Sen'i daha yüksek hedeflere taşıyacağız" dedi.

Mil Enerji Sen'in yeni Genel Başkanı Hüseyin İpekli ise, Kurucu Genel Başkanları Ali Yücel'e bugüne kadarki hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.